Testkezelés 
DL Diorit - Átfogó testkezelő program különböző esztétikai problémákra (zsírlerakódás, cellulit, stria, feszesítés és a bőr öregedésének megelőzése. A kezelésben használt termékek a világújdonságnak számító vulkáni port és különlegesen aktív hatóanyagokat tartalmaznak (karnitin, koffein, rutin, prolin, mangán, kvercetin)
Az AQUA THALASSO TERÁPIA készítmények egy teljesen átfogó alakformáló algás testkezelő programot nyújtanak bármely korosztály számára, legyen az a popsi, has, combok, vagy akár a mell kritikus részei.
Ez a terméksor három, egymástól jól megkülönböztethető területből áll, de ha a maguk teljességében figyeljük meg őket, láthatjuk, hogy egyik elem követi a másikat az alaposabb wellness hatás érdekében: 
1. terület: tisztító, méregtelenítő hatás
2. terület: karcsúsító, fogyasztó hatás
3. terület: alakformáló, feszesítő hatás
 

AQUA MÉREGTELENÍTÉS: Tisztító és regeneráló hatása egy teljes méregtelenítő kezelést nyújt. A terméksor hatóanyagai: Anrobia, Copaiba, Patchouli, citrom, mandarin, narancs olajesszenciák, és Amazóniai fehéragyag, kaolin, zab, rizs-amid mellett, Cupuaçu vaj, Karité-vaj, Shorea stenoptera vaj táplálják a bőrt.
-
AQUA FOGYASZTÁS: Cellulit- és zsírégető kezeléseként alkalmazzuk. Az alakformálás indulásaként fogyasztó algapakolás és algatartalmú krémek kezdik a térfogat csökkentést.
Az orvostudományban különleges módon javasolt elhízás vagy cellulitisz esetén az anyagcsere ösztönzése, a szervezet méregtelenítése és az érrendszerben a vérkeringés egyensúlyának visszaállítása.
Ez a kezelés egy olyan alakformáló módszer, mely egyszerre hat az általános egészségre, relaxálja a testünket és különösen hatékony a fogyasztásban, a csípő a has és a fenék lerakódásain.
-
AQUA ALAKFORMÁLÁS-FESZESÍTÉS: A látható fogyás következtében megereszkedett, lazatónusú bőrre a termék feszesítő hatást gyakorol. Zöld Alga hatóanyag tartalma révén a kollagén rostokba jut, elasztikussá teszi, gazdag ásványi elemekkel táplálja a bőrt.

PROFILO / CELLULIT KEZELŐ TERMÉKSOR
Profilo termékek cellulitisz vagy zsírfelesleg okozta szépséghibák kezelésére lettek kialakítva. Hatóanyagai által elsősorban az elnehezült, puffadt lábakra, ödémás cellulitra vannak kiváló eredménnyel. Bármely életkorban alkalmazható.
Alkotóelemei a Földközi tenger sója, Hidrofil Alfahidroxi sav és lipofilek piros almából, bergamott, kardamon, zsálya és grapefruit olajok, csodabogyó, guraná, citrom növényi kivonatai.
A cellulit és a lovaglónadrág-szindróma ellen leghatásosabb módszer az ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÁS. A vastagon lerakódott, makacs zsírpárnák eltüntetésére javasolt kúrák első és legfontosabb lépése az ultrahangos kezelés.
Az ultrahang olyan mechanikai rezgés, mely az emberi fül számára már nem érzékelhető tartományba esik. Az ultrahangot ötven éve használják a gyógyászatban terápiás célokra. A kozmetikai és bőrgyógyász szakemberek együttesen vizsgálták az ultrahang fiziológiai hatását. Ennek eredményeképpen alakították ki a ma használatos korszerű kezelési módokat.
A kezelés során egyidejűleg fellépő reakciók, a hő és a mikromasszázs hatása javítja a sejtek anyagcseréjét és anyagfelvevő képességét, valamint a nyirokáramlást is. A készülékfej mozgatásával és annak a felmelegedésével a bőrbe jutnak a zsírbontó, bőrfeszesítő hatóanyagok, vitaminok és zselék, felgyorsul a nyirokáramlás, valamint a sejtanyagcsere. A salakanyag kimosó hatás folytán az ultrahang a cellulit eltüntetésének és a fogyasztásnak a leghatásosabb módszere. Látványos az eredménye a lovaglóizmoknál és a comb belső felszínén felhalmozódott zsírok bontásánál, eltüntetésénél.
Mivel az erek kitágulnak, és a sejtmembránok is áteresztőbbé válnak, könnyebben jutnak el az alkalmazott természetes növényi anyagok a sejtekbe, így nagyobb hatékonysággal lehet őket használni. 
-
Ezenkívül az ultrahang hatására a zsírszöveti sejtburok szétpattan, a zsír elfolyik, az üres sejtburok pedig hatásosabban megtámasztja a laza kötőszövetet. Ezért a nem kívánatos zsírréteg eltávolításában is komoly szerepe van az ultrahangkezelésnek.
A kezelés időtartama 10 perc, plusz elő- és utókezelés, ez kb. 30 perc. Az eredmény már 1-2 alkalom után látható és kitapintható. Egy hét után 4-5 cm kerület csökkenés is mutatkozhat ("hozott alaptól" függően). 
(Az ultrahangos zsírbontás nem alkalmazható érrendszerbeli megbetegedéseknél, reumás vagy daganatos betegségben szenvedő pácienseknél.)
-
MATÉ TERMÉKSOR: Cellulit kezelések ideális eszköze lehet a Maté tea ismert zsírbontó hatását szolgáló termék masszázsolaj és masszázskrém formájában.
-
LIGETSZÉPE MASSZÁZS OLAJ ÉS KRÉM
ARCRA - TESTRE
Természetes összetevők illatanyagai nagyon kellemes relax hatást biztosítanak a maszázs során. Magas minőségű masszázstermék, mely lehető teszi az összes professzionális kézi masszázs alkalmazását, melyek életre keltik a testet, jó közérzetet és kellemes érzést biztosítanak. Tápláló és öregedésgátló, mélyhidratáló hatású. Hatóanyagai: omega-3 és 6 zsírsavak, quaiac fa, cédrus, kardamon és narancs kivonat, kender olaj, ligetszépe olaj (északai kankalin).
|www.szepsegem.hu | bea@szepsegem.hu | webmester | copyright |
-