Jognyilatkozatok - Copyright 
Kiadó: A honlap tulajdonosa és kiadója Péter Beáta. Címek az Elérhetőség menüpont alatt.

Minden jog fenntartva! A www.szepsegem.hu felhasználói joga a kiadót. A lap grafikai megoldását, az azon tárolt adattaltalmat további más sajtótermékekben közölni, bármilyen formában nyilvánosságra hozni csak a kiadó előzetes írásos engedélyével lehetséges.
     Nem minősül utánközlésnek, illetve jogosulatlan felhasználásnak, ha más internetes oldalakon a teljes honlap címére mutató linket (www.szepsegem.hu) helyeznek el. Ez esetben is kérjük, hogy e-mailben jelezzék az oldal címét, ahol a kapcsolódás megjelölése szerepel. Kölcsönös együttműködés alapján linkgyűjteményünkben mi is elhelyezzük az együttműködő partnerek elérhetőségét.

Felelősség kizárása
     Az oldal anyagai tájékoztató jellegűek, azokat a kiadó együttműködő partnerektől kapja. Bár nagy gondot forditunk az adatok frissítésére, előfordalhat, hogy a szövegekben hibás információt talál az olvasó. Az esetleges eltéréseket a lehető regrövidebb időn belül korrigáljuk, de az ebből származó kellemetlenségekért vagy bármilyen kárért felelősséget nem vállalunk. Kétség esetén telefonon vagy e-mailben keressék meg a honlap tulajdonosát a pontos információk beszerzése érdekében.
     Egyben kérjük a Tisztelt Olvasót, hogy amennyiben valamilyen pontosítást, módosítani, javítani valót lát lapjainkon, e-mailben értesítse a kiadót, vagy webmesterünket. A jelzések alapján a hibát rövid időn belül korrigáljuk.

Kereskedelmi márkanevek 
A www.szepsegem.hu-n több helyen szerepelnek kereskedelmi márkanevek. Ezeket a márkaneveket és tulajdonosaikat sehol nem soroljuk föl és nem jelezzük a szövegben, ettől függetlenül valamennyi márkanév a megfelelő jogos tulajdonoshoz tartozik. A kereskedelmi márkaneveket minden esetben csupán szerkesztési okokból és a felhasználók tajékoztatására használjuk, egyetlen esetben sem kívánjuk magunkat az adott márkanév tulajdonosaként feltüntetni.

|www.szepsegem.hu |  bea@szepsegem.hu |  webmester | copyright |
-